VII jornada d'inclusió digital

Data esdeveniment: 
dissabte, 5 maig, 2018 - 08:45 fins 14:00
Lloc: 
Universitat de Girona - Escola Politècnica Superior

Impulsant la cultura de l’escola inclusiva

L’atenció educativa a tot l’alumnat en un context inclusiu requereix la implicació i el compromís dels centres per promoure les oportunitats educatives i les ajudes curriculars, personals i materials necessàries per al progrés de cadascú.

El camí cap a la inclusió necessita un context ric en propostes amb la finalitat d’oferir les màximes oportunitats de participació i aprenentatges valuosos per a tothom. Els suports digitals minimitzen les barreres que alguns alumnes poden trobar i ofereixen maneres variades de donar-los veu, flexibilitzant els formats i afavorint la implicació i la participació de tots.

L’objectiu és reflexionar entorn de la diversitat, la inclusió i la implicació del tots els alumnes amb el Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA) com a punt de partida i amb la tecnologia com a facilitadora de la comunicació i els aprenentatges valuosos i reeixits.

S’han compartit debats i experiències de centres on la tecnologia ofereix oportunitats per a tothom, on les propostes s’ajusten als interessos i necessitats dels alumnes i en garanteixen, en gran mesura, de la presència, la participació i l’èxit educatiu.

Més informació

Comparteix a les xarxes: