Trobada EdEspai: El Mediambient (RECULL)

RECULL  de la Trobada EdEspai: El Medi Ambient

Lleida, 5 de juny de 2018

El nostre alumnat que més s’acosta per l’edat, el que està a punt d’acabar a l’escola i el que enguany a començat a l’Institut, anirà als Camps Elisis  per compartir una jornada mediambiental. Allà es fondrà en equips de treball col·laboratiu d’alumnat i mestres de les diferents escoles i instituts que participem a Edespai. Serem unes 400 persones. En primer lloc, farem una proclama en favor del medi ambient aportant, de manera senzilla però ferma, els compromisos que tenim amb la millora del nostre entorn i del nostre planeta a partir de compartir les actuacions que ja estem fent des dels nostres centres educatius. Tot seguit, farem tallers organitzats i dinamitzats per alumnat de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida. I, finalment volem fer visible la nostra proclama conjunta per la millora del medi ambient de la nostra ciutat. Per això, farem un mosaic a la llera del riu on proclamarem el nostre desig ecològic per a la nostra ciutat, volem una “Lleida Verda !”

VÍDEO DE YOUTUBE

  • Video de l'acció comuna. Mosaic a la llera del riu –entre el Pont Vell i la Pasarel·la:: LLEIDA VERDA !

https://photos.app.goo.gl/2g2ZyLNWTTIN43ji1

  • Àlbum de fotografies de la Trobada: Caps Elisis i llera del riu

Recull de premsa:

Programa:

9’30 h                             Arribada a la glorieta dels Camps Elisis. Benvinguda i compromisos dels centres educatius envers el medi ambient.

9’45 h                             Primer torn de tallers.

10’30 h                           Segon torn de tallers.

11’30 h  a les 12 h         Acció comuna. Mosaic a la llera del riu –entre el Pont Vell i la Pasarel·la:: LLEIDA VERDA !

Agraïments:

- Regidoria de Mediambient de l'Ajuntament de Lleida

- Plusfresc

Centres d'Edespai: Aprenem compartint

Escola Joc de la Bola, Escola La Mitjana, Escola Parc de l’Aigua, Institut Joan Oró, Institut Manuel de Montsuar, Institut Maria Rúbies

Comparteix a les xarxes: