Torre Queralt a la fira Impulsem la robòtica de BCN

 

El matí del 23 de febrer de 2018 es va celebrar la 4a Fira de projectes dins del programa “Impulsem la Robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” a CosmoCaixa de Barcelona.

 
Més de 2500 estudiants de 4t d’ESO i batxillerat de 200 instituts d’arreu de Catalunya van participar en aquest programa presentant al voltant de 500 projectes que han realitzat durant aquest curs dins de la matèria de Tecnologia.

 
Els nostres alumnes van ser els únics participants de 1r d’ESO, i van presentar els següents dissenys: dos cruïlles amb semàfors, una làmpada sensible a la llum i amb canvi de color, un ascensor amb indicador d’estat moviment-aturat, una pista d’hoquei amb detector de gols, una avioneta controlada des de l’ordinador i una caixa forta.

 
Tots aquests projectes tenen en comú la tecnologia utilitzada que consta de diferents dispositius electrònics, sensors, actuadors, placa de control (Arduino) i un conjunt d’elements en fusta per muntar els projectes d’aprenentatge. Per tal d’implementar els programes de control, l’alumnat ha emprat l’entorn de llenguatge de programació Snap for Arduino.

 

Comparteix a les xarxes: