Petits Empresaris de Ponent

Petits Empresaris de Ponent

Aquest projecte  és una activitat d' emprenedoria adreçada a l'alumnat de cicle mitjà i superior de primària que vulgui treballar  l'actitud emprenedora durant aquest curs escolar..
La proposta arrenca del concepte d'APRENEDORIA que combina l'aprenentatge i l'emprenedoria, proposant activitats transversals a diferents àrees del currículum, tot partint d'un treball pràctic que consisteix en la simulació d'un cicle complet de creació d'una empresa.
Durant tot el curs els/les alumnes promouran la creació d'una empresa, la constituiran, faran els estatuts, decidiran la inversió, el nom i la imatge de l'empresa, triaran els càrrecs, proposaran prototips a fàbricar, els crearan artesanalment, els vendran  i finalment retornaran les inversions i els beneficis. 

 

Es constituirà un grup de treball  amb una sessió inicial i la continuitat es farà  a través d'una pàg web que gestionarà el Pep Borràs de l'escola d'Alfés. En aquesta, es reculliran totes les propostes, documents, guies, treballs...que vaigin realitzant  tots els petits empresaris dels centres participants.
 

Centres participants al Projecte

Xerrada de presentació: dilluns, 23 d'octubre de 2017

Centres que fan el projecte durant el curs  2017-2018

Centre educatiu Població responsable del projecte curs
Escola Alba Lleida M. José  
Escola Frederic Godàs Lleida Robert Martí  
ZER l'Olivera Maials    
C. FEDAC Lleida  Juanjo i Xavier Miró  
Esc. El Segrià Llivia Dolors Preixens  
Esc. Riu Segre LLeida    

Curs 2016-2017

Centre Educatiu Població responsable del projecte curs
Esc. d'Alfés Alfés Pep Borràs (Assessor del projecte)
Esc. El Segrià Llivia Dolors Preixens  
C. FEDAC Lleida  Juanjo i Xavier Miró 4art
Esc. Riu Segre Lleida Albert Vargas

 

Contactes: c5990102@xtec.cat  CRP del Segrià ;  pborras@xtec.catm

  • Projecte Final de la creació d'una empresa durant el curs escolar

 MERCADET Escola d'Emprenedors

MERCADET és una Fira destinada a mostrar tots els projectes d'emprenedoria que es generen a partir dels "Petits Empresaris de Ponent" format per 4 centres educatius de primària, juntament  amb 5 centres de  Cicles Formatius. Aquets centres han dissenyat petites empreses durant aquest curs escolar i l'objectiu del Mercadet és  vendre els seus productes  i fer-ne difució i difusió. Cal destacar la seva capacitat imaginativa i creadora.

  • Data: 19 de maig a la plaça de la Catedral de Lleida, de 10h a 13h. Us convidem a visitar-la !!

Aquesta activitat està organitzada pel CRP del Segrià, GLOBALleida  i pel Pep Borràs (coordinador de Petits Empresaris de Ponent).

Comparteix a les xarxes: