El Servei Educatiu del Segrià amb la Taula per la Democràcia

El Servei Educatiu del Segrià s’adhereix a la crida feta per la Taula de la Democràcia

El Servei Educatiu del Segrià s’adhereix a la crida feta per la Taula de la Democràcia a  la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS pel dimarts dia 3 d'octubre.

 

Informem que el Servei Educatiu del Segrià estarà tancat durant tot el dia

 

Reproduïm el manifest de la Taula per la Democràcia arran dels fets de l’1 d’octubre.

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d’ara hi ha més de 800 persones ferides.

La Taula per la Democràcia expressa la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat, alhora que considerem que aquests fets mereixen una resposta contundent.

Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Comparteix a les xarxes: