Butlletí Digital del mes de novembre

Butlletí Digital del mes de novembre

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 3. Novembre 2016
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

  • VI JORNADA DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS. PCL PINOTXO

L’objectiu d’aquesta Jornada és treballar la lectura i escriptura a l’entorn del projecte Pinotxo. Data: dissabte, 12 de novembre de 2016. Lloc: Museu de Lleida. Llegir més.

  • SESSIÓ INFORMATIVA PER A COORDINADORS/ES DE SEMINARIS I DE GRUPS DE TREBALL

Sessió adreçada a les persones coordinadores d'un Seminari o Grup de Treball del Pla de Formació de Zona del Segrià. Data: dimecres, 15 de novembre de 2016. A les 17’30h. Lloc: Sala de formació del CRP. Llegir més.

  • RECULL DE RECURSOS EDUCATIUS PRESENTATS PER AMICAL MAUTHAUSEN

El 19 d’octubre de 2016 es va realitzar al CRP del Segrià la presentació de l’oferta pedagògica de l’associació Amical de Mauthausen per als centres de secundària. Us facilitem una recopilació dels recursos que es van treballar durant la sessió. Llegir més.

  • TALLERS CIÈNCIA I ARQUEOLOGIA MUSEU DE LLEIDA

11 kits per descobrir l’arqueologia a través de la ciència. Per a alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles. Llegir mésFormulari de sol·licitud de tallers.

  • ACTIVITATS EDUCATIVES AL SEGRIÀ SETMANA DE LA CIÈNCIA 2016  

Activitats que es fan als centres educatius del Segrià amb motiu de la 21ena Setmana de la Ciència. Llegir més. Accés a la inscripció de les activitats del vostre centre. Consulta de les activitas que es fan ala centres del Segrià.

  • CONCURS: DISSENY DEL CARTELL DEL CUCALÒCUM 2016-2017

Data de lliurament dels treballs al CRP: 18 de novembre. Llegir més.​

  • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

Amb motiu de l’entrada en funcionament del nou web del Servei Educatiu, aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents. Si algú el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti enviant-nos un correu: crp-segria@xtec.cat

  • US RECOMANEM

- Concurs de relats curts : Em contes un de ciència? Llegir més

- El circuit BMX de Vila-sana (Pla d’Urgell) ofereix als centres escolars diferents activitats de difusió del ciclisme. Llegir més.  
Trobareu més informació en aquesta pàgina de facebook.

- Xerrada divulgativa: “La diversitat religiosa a Catalunya”. Organitza: DG d’Afers Religiosos i Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya a Lleida. Dia 10 de novembre a les 18 h . Llegir més

- Curs d’equip de centre: 6005000520 L'acció tutorial en equip a la secundària: el docent tutor. Transició educativa obligatòria i primer. Organitza SSTT d’Ensenyament a Lleida. Llegir més.

- Curs d’equip de centre: 6005010520 L'acció tutorial en equip a la secundària: el docent tutor. Darrers cursos de l'ESO i transició educ. Organitza SSTT d’Ensenyament a Lleida. Llegir més.

- Mediateca: Novetats del mes de Novembre - 2016. Llegir més.

- Activitats de l’Escola d’Hivern del Moviment d’Innovació Educativa de Lleida. Llegir més.

  • REVISTES PEDAGÒGIQUES

Accés als sumaris i monogràfics de les principals revistes pedagògiques que aquest Servei Educatiu us ofereix periòdicament durant el curs 2016-17: Llegir més.

Comparteix a les xarxes: