Butlletí Digital del mes de març

Butlletí Digital del mes de març

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 7. Març 2017
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

 • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

  Amb motiu de l’entrada en funcionament del nou web del Servei Educatiu, aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents.

  Si algú el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti enviant-nos un correu a: crp-segria@xtec.cat
 • TALLERS: AMNISTIA INTERNACIONAL, ELS DRETS HUMANS A L’AULA I AL CARRER

  Els tallers formen part d’una activitat de formació, però si t’interessa pots assistir a algun en concret d’acord amb la temàtica:

  Dones refugiades a càrrec de Rosa Maria Cendón ( Asil.cat ). Dimarts, 14 de març

  Dones i pobresa a càrrec de Laura Cortés ( treballadora social ). Dimarts, 28 de març

  Les sessions dels tallers es duran a terme al CRP del Segrià de 18 a 20 h.  (Llegir més)

 • TALLER: EL VALOR DE LA PARAULA, FOMENT DE LA LECTURA A TRAVÉS DE LA NARRACIÓ ORAL

  Taller adreçat a mestres d’educació infantil i primària en què es treballarà de manera pràctica la narració oral. Dates: 8, 15 i 22 de març. Horari: De 18 a 20.30 h. Lloc: Sala d'Actes de l'EOI de Lleida. (Llegir més)

 • BANC DE RECURSOS. LA LECTURA FONT DE PLAER I CONEIXEMENT. BUTLLETÍ DE NOVETATS DEL MES DE FEBRER

  Recull de les novetats i recursos relacionats amb la lectura en tot el seu abast, incorporats al nou web del Banc de Recursos al llarg del segon trimestre del curs 2016-17 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya. (Llegir més).

 • CERTAMEN “GRANADOS: UN MÚSIC UNIVERSAL”

  Dins les activitats commemoratives organitzades pel Departament  d’Ensenyament, es convoca un certamen de treballs escolars relacionats amb la figura d’aquest compositor i la seva obra, adreçat a tot l’alumnat dels centres educatius de les Terres de Lleida. (Llegir més)

 • INSCRIPCIONS AL IV CONGRÉS ANNA GENÉ. FEM CIÈNCIA A L’ESCOLA

  Animeu-vos a participar en aquesta mostra de la indagació científica que es fa a les aules. Congrés de ciència fet pels i per a alumnat de primària que tindrà lloc a Lleida els dies 17, 18 i 19 de maig. Llegir més. Inscripció.

 • SECUNDÀRIA ROCK: INSCRIPCIONS A LA MOSTRA

  Teniu una banda de rock en el vostre centre educatiu? Veniu a participar en aquesta mostra rock al Cafè del Teatre. Inscripcions fins el 23 de març. (Llegir més) (inscripcions)

 • PRESENTACIÓ DEL RECURS EDUCATIU DE MATEMÀTIQUES JUMPMATH

  Gaudir de les matemàtiques com a clau de l’èxit. Presentació del programa d’ensenyament-aprenentatge de les matemàtiques Jumpmath, de P5 fins 2n d’ESO. Dijous 30 de març a les 17:30h al CRP Segrià. (inscripcions)

 • FORUM D’ESCOLES VERDES

  Aquest mes es faran dues trobades d’intercanvi al Camp d’Aprenentatge Les Obagues de Juneda. Primària 20 de març. Secundària 27 de març.

 • TALLER DE LECTURA: LA NOVEL·LA  TRAIN KIDS

  Presentació del llibre i de la guia de lectura a càrrec de Montserrat Franquesa (traductora del llibre)  i Carles Feixa (Catedràtic de la Universitat de Lleida. Àrea de Coneixement: Antropologia social) que parlarà de joves i fronteres. Es lliurarà un exemplar per centre.

  Dijous 9 de març a les 17:30 al CRP del Segrià. (Llegir més)  (Guia didàctica)  (Inscripció)

 • MATERIALS DIDÀCTIC PER TREBALLAR EL SEGRIÀ

  Materials per treballar la comarca a primària i a secundària. Es poden trobar informació i recursos relacionats amb la seva situació i divisió comarcal, el medi físic, la població, el clima, la seva flora i la seva fauna, la seva economia, les seves comunicacions, les seves festes, els seus costums i tradicions i la seva història i monuments. (Llegir més)

 • US RECOMANEM

  • Ara és demà: Xerrada-debat a Lleida. L’alumnat, la família i l’avaluació. Ponent: Enric Parts. Dimarts, 14 de març a les 17.30 h a l’INS Maria Rúbies. Organitzen: FAPAC, FMRPC i FECC.OO. (Llegir més)
    
  • Parada literària.  Organitza: ATM / Departament d'Ensenyament. Adreçat a tot l’alumnat i pares. Lliurament dels treballs abans del 23 de març. (Llegir més) (Inscripció)
    
  • La hiperpaternitat. A càrrec de l’Eva Millet. Organitza l’AMPA de l’Escola Sant Jordi de Lleida. (Llegir més)
    
  • Conferència de Roser Batlle sobre “L’APS: una brúixola per orientar el talent”. Dijous, 8 de març, a les 17’30 hores, a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL. (Llegir més)
    
  • Tallers de robòtica educativa Aprentik. Més informació Judith Palau: palau.judit@gmail.com
    
  • Portes obertes Fundació la Manreana dissabte 8 abril a les 10:30h. Confirmar assistència info@lamanreana.com
 • REVISTES PEDAGÒGIQUES

Sessió presencial del curs telemàtic “ Biblioteca escolar I Concepte i dinamització

Es va fer a l’escola Parc de l’Aigua de Lleida a càrrec de la coordinadora de la Biblioteca Maria Monné.

Comparteix a les xarxes: