Butlletí Digital del mes de gener

Butlletí Digital del mes de gener

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 5. Gener 2016
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

 • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

  Amb motiu de l’entrada en funcionament del nou web del Servei Educatiu, aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents.

  Si algú el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti enviant-nos un correu: crp-segria@xtec.cat
 • PERÍODE D’INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS DEL PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DEL SEGRIÀ DE 2N TORN

Està obert el període d’inscripció a les activitats de formació que comencen aquest segon trimestre, entre dilluns 9 i dijous 19 de gener 2017, es poden consultar les adjudicacions a partir de l’1 de febrer. Llegir més.

 • ACTIVITATS RELLEVANTS PER AQUEST TRIMESTRE

Adjuntem les novetats de formació individual d’aquest trimestre:

El 26 de gener de 2017, de 17’30 a 20’30, està prevista la celebració d’una trobada pedagògica sobre la figura d’Enric Granados. Es farà al Museu de Lleida aprofitant la inauguració de l’exposició “Granados, de París a Goya”. També es podrà assistir, de manera opcional i a un preu especial, al concert “Goyescas, 100 anys després”, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal. Llegir més.

 • XXXIX PREMI DE LITERATURA JOVE ENRIC FARRENY 11è PREMI SAMBORI ÒMNIUM 2017

Amb la voluntat d’esperonar la imaginació creativa del jovent, des de fa ja trenta-vuit anys que la seu territorial d’Òmnium Cultural de Lleida-Ponent, convoca el Premi de Literatura Jove Enric Farreny adreçat a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.
Data límit de lliurament de treballs: 10 de febrer de 2017. Llegir més.

 • CICLE DE XERRADES: DARRERS AVENÇOS EN TECNOLOGIA, APLICACIONS I SEGURETAT NUCLEARS

Els dies 9 , 16, i 23 de febrer a les 18:00 h a la sala d’actes del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya a Lleida www.eic.cat C/Ramon y Cajal, 4, 25003 Lleida. Llegir més. Inscripcions.

 • BANC DE RECURSOS. LA LECTURA FONT DE PLAER I CONEIXEMENT. BUTLLETÍ DE NOVETATS DEL MES DE DESEMBRE

Recull de les novetats i recursos relacionats amb la lectura en tot el seu abast, incorporats al nou web del Banc de Recursos al llarg del primer trimestre del curs 2016-17 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya. Llegir més.

 • 16a JORNADA DE PROMOCIÓ D’HABILITATS PER A LA VIDA (RECULL)

Recull de documents de la jornada realitzada el dia 2 de novembre de 2016 organitzada per l’Ajuntament de Lleida. Llegir més.

 • US RECOMANEM

  • Recordeu que al CRP teniu a disposició del centre un exemplar del llibre “Premi literatura jove Enric Farreny. Recull de treballs premiats anys 2014-2015”. Podeu passar a buscar-lo quan vulgueu.
  • Cicle de conferències per promoure l’actitud científica a Primària i a Secundària “La pregunta és la clau”  ICE de la UdL. Llegir més.
  • II Trobada pedagògica Sense Embuts "Com aconseguir que l'espai on treballem sigui un espai segur. Aprenem a gestionar els conflictes". Lleida, 4 de febrer al Campus Cappont de la UdL. Llegir més. Inscripció.
  • II Jornada francòfona d'impuls al Batxibac a Lleida. S'adreça a l'alumnat de 1r i 2n de Batxibac i als alumnes de 4t d’ESO. Dimecres, 25 de gener de 2017 al Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida. Llegir més.
  • Jornada formativa Fem l’Escola Plurilingüe, organitzada per la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans. La jornada tindrà lloc el proper dia 18 de febrer a la Universitat de Lleida (UdL). Llegir més.
  • Jornada Visió i Aprenentatge entre els elements de reflexió per afrontar amb èxit l'aprenentatge escolar. Dissabte 11 de febrer de 2017. Universitat de Barcelona - Campus de Mundet. Llegir més.
 • REVISTES PEDAGÒGIQUES

BLE (Brinding Learning Experiences)
Aprenentatge i educació escolar al segle XXI
La connexió entre experiències d’aprenentatge dins i fora de l’aula
Aquestes jornades internacionals van comptar amb la participació de cinc centres de la nostra comarca, que van presentar experiències reeixides: Esc Antònia Simó d’Almacelles, Ins d’Alcarràs, Esc Francesco Tonucci,  Esc camps Elisis de Lleida i CRP Segrià.

Comparteix a les xarxes: