Butlletí Digital del mes de desembre

Butlletí Digital del mes de desembre

Servei Educatiu del Segrià - Butlletí 4. Desembre 2016
Des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià - Lleida

 • SUBSCRIPCIÓ A AQUEST BUTLLETÍ DIGITAL

  Amb motiu de l’entrada en funcionament del nou web del Servei Educatiu, aquest Butlletí s’adreça només al correu dels centres i equips directius de la comarca per tal que en facin difusió al respectius equips docents.

  Si algú el vol rebre al seu correu particular, només cal que ho sol·liciti enviant-nos un correu: crp-segria@xtec.cat
 • INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS DE FORMACIÓ DEL 2N TORN

El proper dilluns, 9 de gener s’inicia el període d’inscripció a les activitats de formació de 2n torn, romandrà obert fins el dijous, 19. Progressivament podràs trobar la informació al web del Servei Educatiu del Segrià. Llegir més.

 • TALLER: METODOLOGIES ACTIVES PER A ESTIMULAR LES INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES A L'AULA

Activitat que combina la formació teòrica sobre els orígens i les experiències d’èxit al voltant de les metodologies actives i l’estimulació de les intel·ligències múltiples a l’aula. Inici: Dimecres, 18 de gener. Llegir més.

 • VI JORNADES VALORS EN UNA SOCIETAT CANVIANT

Recull de materials audiovisuals relacionats amb VI Jornades Valors en una Societat Canviant. PRÀCTIQUES de treball en xarxa per a una educació personalitzada, realitzades el 22 i 22 d'octubre de 2016 a l’IEI de Lleida. Llegir més.

 • EXPOSICIÓ JOAN SOLÀ

El Centre de Recursos disposa d’una nova exposició itinerant sobre la figura del lingüista lleidatà Joan Solà. Aquesta exposició itinerant forma part de la col·lecció d’exposicions “Amb petjada pròpia”. Ha estat elaborada per l’Esperança Solans i disposa de dues guies didàctiques (una per a primària i una per a secundària). Llegir més.

 • TROBADA PEDAGÒGICA ENRIC GRANADOS 

El 26 de gener de 2017 està prevista la celebració d’una trobada pedagògica sobre la figura d’Enric Granados. Es farà al Museu de Lleida aprofitant la inauguració de l’exposició “Granados, de París a Goya”. Durant la trobada es podrà assistir a una visita comentada de l’exposició, a càrrec de Joaquim Rabaseda, i a la presentació de la proposta educativa que permet treballar-ne alguns aspectes amb l'alumnat, que realitzarà en Lluís Herrera. També es podrà dur a terme la ruta Granados (selecció), a càrrec de Ramon Llanes i assistir, de manera opcional i a un preu especial, al concert “Goyescas, 100 anys després”, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal. La trobada s’iniciarà a les 17’30 i finalitzarà a les 20’30, que és quan començarà el concert. Llegir més.

 • EINES DE TREBALL DOCENT

Espai compartit del Servei Educatiu del Segrià dels diferents seminaris i grups de treball que estan en funcionament com a espais de reflexió i treball entre iguals del professorat, dins del Pla de Formació de Zona del Segrià. Llegir més.

 • PROJECTE "PETITS EMPRESARIS DE PONENT"

Aquest projecte  és una activitat d' emprenedoria adreçada a l'alumnat de cicle mitjà i superior de primària que vulgui treballar  l'actitud emprenedora durant aquest curs escolar. Animeu-vos a participar-hi!. Llegir més.

 • JA TENIM FINALISTES DEL CONCURS CUCALÒCUM!!

Data d’entrega de premis: dimarts, 13  de desembre a les 12h. Lloc: Sala de Premsa de la Llotja - Lleida. Llegir més.

 • US RECOMANEM

  • CaixaFòrum: activitats per al públic familiar que tindran lloc aquesta primera quinzena de desembre. Llegir més.
  • Itinerari formatiu que desenvolupa el Model Competencial Orientador (SCAP) com a instrument de centre per a desenvolupar el treball per competències, el disseny de projectes, l'avaluació autoreguladora i formativa de l'alumne i la personalització de l'aprenentatge. Llegir més.
  • XXII Concurs El Gust per la Lectura convocat pel Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics Termini d’inscripció: fins al 22 de desembre. Llegir més.
  • Convocatòria del II Certamen d’Oratòria 2017. La finalitat del concurs és millorar les competències de comunicació oral i plurilingüe de l’alumnat de secundària i batxillerat. Podran participar en el certamen alumnes de 1r a 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat, i ho podran fer en català, castellà i anglès. El termini per inscriure-s’hi s’acaba el 15 de desembre de 2016. Llegir més.
  • 6a Edició del Concurs PARADA LITERÀRIA .Forma part del programa marc de mobilitat sostenible, impulsat per ATM / Departament d'Ensenyament. Termini d'inscripció: 17 de març  Llegir més.
  • Concert dels nens i nenes del Cor Safari d’Entebbe (Uganda). Cafè del Teatre - dilluns, 19 de desembre a les 19'30h. Llegir més.
  • Convocatòria del  10è Premi  Federico Mayor Zaragoza, curs 2016-17. En aquesta edició  la temática és: Ciutadans i ciutadanes lliures, responsables i compromesos - Concurs de bones pràctiques i accions  per a construir un món millor. La dotació del  Premi  és de 5.000 euros. La convocatòria estarà oberta del 15 de novembre del 2016 fins el 13 de gener de 2017. Us animem a participar. 

 • RECURSOS

En el marc del projecte Apadrinem el Nostre Patrimoni, els nens i nenes de 6è de l’Escola Antònia Simó d’Almacelles van convidar l’alumnat de l’Escola Dr Serés d’Alpicat a conèixer els dos elements patrimonials apadrinats: El Parc d’Europa i el Museu d’Urbanisme i Arquitectura J Mas Dordal. Felicitacions per la bona feina!!

Comparteix a les xarxes: